Vragen of dealer worden?
BEL: 038 - 203 1003

Om zeker te zijn dat een aankoop aan de verwachte veiligheidseisen en gebruik- verwachting voldoet zijn de CE normen bepalend. Voor de veiligheid van uw aankoop staat de EN-12150 norm garant. Alle door ons geproduceerde glas volumes voldoen aan deze normering.

De gebruikseisen zijn vastgelegd in de EN-14428 norm, ook daar zijn onze Royal-Douche deuren, wanden en cabines op getest. Als u dus kiest voor een product van Royal-Douche, kiest u voor een duurzaam product van de hoogst mogelijke kwaliteitsgraad.

Als je gaat aan het kopen van geneesmiddelen online, nu is het de tijd om dit te doen. Een eerste aspect voor een goed leven is voor de gezondheid. Factoren die uw beslissing van invloed kunnen zijn wanneer je bestelt remedies hij gevarieerd. Een voorkomende seksuele klacht bij mensen is de erectiestoornissen. Veel mensen vragen "cialis kopen". Bijna iedere volwassene weet tenminste iets over "cialis". Vergeet niet, na te denken over "cialis bestellen". In werkelijkheid, een wetenschappelijke beoordelingen vonden dat de helft van de mensen op dergelijke medicijnen kreeg bijwerkingen. Vaak medicijnen kunnen bijwerkingen reden. Internet is een beste manier om een ​​arts in uw omgeving die behandelt zodanig ziekte te vinden.

Over Royal-Douche

Een tijdloos en onmiskenbaar concept dat geheel naar wens en met zorg geproduceerd wordt door mensen die houden van hun vak.

Spoorstraat 56, 8271 RW, IJsselmuiden

038 - 203 1003

info@royal-douche.com

Volg Ons

Waarom Royal-Douche

  • ✓ Eigen fabriek
  • ✓ Kwaliteit
  • ✓ CE Normen
  • ✓ Maatwerk
  • ✓ Een totaal pakket
  • ✓ Long-Life coating