Vragen of dealer worden?
BEL: 038 - 203 1003

Eigen creaties 

Uw idee zetten wij om in een heldere realiteit.

Omdat Royal-Douche producent is van maatwerk glas oplossingen hebben wij alle kennis in huis om eigen ideeën en creaties om te zetten naar realiteit. Een breed programma aan hoogwaardig materiaal in de vorm van beslag of afwerking profielen maken heel veel mogelijk of het nu gaat om:

-       Recht hoekige als ook gevormde / gebogen glas delen
-       Glas wanden en deuren
-       Schuif wanden handmatig en elektrisch bedienbaar
-       Keuken bladen en achterwanden zowel helder als mat in iedere Ral kleur
-      Voeg loze douche panelen in kleur ter vervangingen van de tegels met voegen
-       Plafond panelen

 

Noviteiten

-       Glas met geïntegreerde led verlichting
-       Dimbare glas wanden
-       Verwarmde glaswanden
-       Projectie wanden

In verschillende kleuren en veiligheid gradaties, dus heeft u een idee maak een schets en laat uw dealer deze aan ons door mailen dan kunnen wij een vakkundig maatwerk voorstel doen zodat ten einde uw idee helder en naar volle tevredenheid wordt gerealiseerd.

 

Vraag naar de dichtstbijzijnde dealer

Bent u nieuwsgierig geworden wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op met de dichtstbijzijnde dealer en wij zetten uw idee om in realiteit.

Als je gaat aan het kopen van geneesmiddelen online, nu is het de tijd om dit te doen. Een voor het eerst aspect voor een goed leven is voor de gezondheid. Factoren die uw beslissing van invloed kunnen zijn toen je bestelt remedies hij gevarieerd. Een voorkomende seksuele klacht bij personen is de erectiele dysfunctie. Veel mensen vragen "cialis kopen". Bijna iedere volwassene weet tenminste iets over "cialis". Vergeet niet, na te denken over "cialis bestellen". In werkelijkheid, een wetenschappelijke beoordelingen vonden dat de helft van de mensen op dergelijke medicijnen kreeg bijwerkingen. Vaak middelen kan bijwerkingen oorzaak. Internet is een beste manier om een ​​arts in uw omgeving die behandelt dergelijke ziekte te vinden.

Over Royal-Douche

Een tijdloos en onmiskenbaar concept dat geheel naar wens en met zorg geproduceerd wordt door mensen die houden van hun vak.

Spoorstraat 56, 8271 RW, IJsselmuiden

038 - 203 1003

info@royal-douche.com

Volg Ons

Waarom Royal-Douche

  • ✓ Eigen fabriek
  • ✓ Kwaliteit
  • ✓ CE Normen
  • ✓ Maatwerk
  • ✓ Een totaal pakket
  • ✓ Long-Life coating