Vragen of dealer worden?
BEL: 038 - 203 1003

Vaste wanden en douchescherm kopen? Royal-Douche levert vertrouwde kwaliteit doucheschermen.

Royal-Douche produceert glazen doucheschermen en scheidingswanden van glas voor elke badkamer.  De wanden zijn onverwoestbaar, eigentijds en worden volledig op maat gemaakt.  

Doucheschermen van Royal-Douche zijn fraai en niet kapot te krijgen 

Bent u op zoek naar vaste douchewanden(ook wel douchescherm genoemd), dan is het aanbod overweldigend en de ene wand is nog mooier dan de ander. Bij de keuze van het beste model is het verstandig om niet uitsluitend af te gaan op uw eerste indruk.  De ideale vaste douchewand is namelijk niet alleen mooi, maar ook veilig en duurzaam. 

Badkamer sanitair krijgt veel te verduren in een natte ruimte, en wordt zwaar belast. Hier moet het materiaal tegen bestand zijn en bewegende onderdelen mogen niet afbreken. Het glas van een douchecabine of vaste douchewand kan bovendien breken. Hoewel de kans klein is dat dit gebeurt, valt het risico op verwondingen door glasdeeltjes met scherpe randen nooit helemaal uit te sluiten. 

Royal-Douche maakt vaste douchewanden van hoogwaardige veiligheidsglas. Dit  glas is 8 tot 10 millimeter dik, gehard en 5 keer sterker dan gewoon glas van dezelfde dikte. Ongelukken in de badkamer zijn daardoor vrijwel uitgesloten, want als het glas al breekt, dan valt het uiteen in duizenden onschadelijke kleine stukjes. Veiligheid gaat boven alles. 

 

Vaste wanden voor bad en douche

De vaste wanden van Royal-Douche worden in Nederland gemaakt en zijn volledig recyclebaar. Door onze eigen productielijn beschikt u snel over uw eigen douchewanden, die we desgewenst volledig op maat maken en aanpassen aan uw wensen. Wilt u douchewanden plaatsen onder een schuin dak? Of logo’s, lijnen, vlakken en andere grafische elementen verwerken in de wanden? We draaien er onze hand niet voor om en maken al uw badkamer-dromen waar. 

Dankzij het maatwerk en de flexibiliteit van Royal-Douche kiest u altijd de vaste douchewand die past bij de uitstraling van uw badkamer. De standaardmodellen zijn eenvoudig luxe en tijdloos uitgevoerd. Dankzij een breed scala aan opties kunt u ze volledig personaliseren. Kies bijvoorbeeld voor een afwijkende glassoort, aangepaste handgrepen en beslagen, of de speciale Royal-clear antikalk beschermlaag. 

Royal-clear LONG-LIFE vuilwerende coating met levenslange garantie

De vaste wanden en douchewanden van Royal-Douche zijn onderhoudsarm. Wilt u definitief een einde maken aan vuil en kalk-aanslag, kies dan voor de Royal-clear LONG-LIFE vuilwerende coating. 

De revolutionaire LONG-LIFE vuilwerende coating versmelten we bij een temperatuur van 700 graden met het glas, waardoor u hem niet steeds hoeft aan te brengen. De douchwanden blijven stralend schoon en op de coating krijgt u een levenslange garantie.
 

Snelle levertijden door productie in Nederland 

Royal-Douche maakt al zijn badkamerproducten - zoals douchecabines, nisdeuren en douchewanden – volledig op maat in Nederland. Hierbij gebruiken we de beste materialen en nieuwste machines, zoals een zeer geavanceerde CNC-glassnijmachine, die met meer dan 3000 kilometer per uur door glas snijdt. De machine doet dit met een uiterst dunne waterstraal en hier komt geen warmte bij vrij. Uw douchewand houdt daardoor zijn sterkte en het glas vervormt en verkleurt niet.  

Dat de badkamerproducten van Royal-Douche hoogwaardig zijn blijkt ook uit onze normeringen. Alle producten zijn CE-genormeerd, worden regelmatig getest en voldoen aan de strengste veiligheidseisen. Daarom krijgt u 5 jaar garantie op het veiligheidsglas. 
 

Vaste wanden en doucheschermen van Royal-Douche: kies ook voor kwaliteit

Bent u op zoek naar eigentijdse en trendy douchescherm? En vindt u een mooie uitstraling net zo belangrijk als duurzaamheid en veiligheid? Zoek dan niet verder, want Royal-Douche voldoet aan al uw verwachtingen. 
 
Ook als sanitairdealer heeft u aan Royal-Douche een betrouwbare en servicegerichte partner. Bent u overtuigd van de meerwaarde die we kunnen leveren aan uw klanten? Dan informeren we u graag over de mogelijkheden voor een langdurige en succesvolle samenwerking. 

Meer informatie over de producten van Royal-Douche 

Neem contact op met Royal-Douche en ontdek wat we voor u kunnen betekenen.

Als je gaat aan het kopen van geneesmiddelen online, nu is het de tijd om dit te doen. Een eerste aspect voor een goed leven is voor de gezondheid. Factoren die uw beslissing van invloed kunnen zijn wanneer je bestelt remedies zijn gevarieerd. Een voorkomende seksuele klacht bij mannen is de erectiestoornissen. Veel mensen vragen "cialis kopen". Bijna iedere volwassene weet tenminste iets over "cialis". Vergeet niet, na te denken over "cialis bestellen". In werkelijkheid, een wetenschappelijke beoordelingen vonden dat de helft van de mensen op zo'n medicijnen kreeg bijwerkingen. Vaak middelen kan bijwerkingen veroorzaken. Internet is een beste manier om een ​​arts in uw omgeving die behandelt zodanig ziekte te vinden.

Over Royal-Douche

Een tijdloos en onmiskenbaar concept dat geheel naar wens en met zorg geproduceerd wordt door mensen die houden van hun vak.

Spoorstraat 56, 8271 RW, IJsselmuiden

038 - 203 1003

info@royal-douche.com

Volg Ons

Waarom Royal-Douche

  • ✓ Eigen fabriek
  • ✓ Kwaliteit
  • ✓ CE Normen
  • ✓ Maatwerk
  • ✓ Een totaal pakket
  • ✓ Long-Life coating