Vragen of dealer worden?
BEL: 038 - 203 1003

Schuifwanden en schuif douchewanden van Royal-Douche

Royal-Douche maakt hoogwaardige schuifwanden en schuifdouchewanden. De wanden zijn onverwoestbaar, eigentijds en worden volledig op maat gemaakt.

Een aparte doucheruimte in uw badkamer kunt u op verschillende manieren realiseren. Creëer bijvoorbeeld een afgescheiden ruimte met vaste douchewanden, of schuifdouchewanden, die de rest van de ruimte beschermen tegen rondspattend water.

De vaste douchewanden en schuifdouchewanden van Royal-Douche zijn eigentijds, stijlvol en luxe. Bovendien nemen ze nauwelijks ruimte in beslag, omdat de deuren opschuiven en niet klappen. Dit is ideaal voor met name kleinere badkamers. 

Heeft u meer ruimte tot uw beschikking, dan kun u ook kiezen voor een douchewand met een openklappende douchedeur, of een wat grotere douchecabine. Het voordeel van een cabine is dat u deze later zo luxe kunt uitvoeren als u wilt, met bijvoorbeeld lichttherapie-lampen, een geïntegreerde radio of massage-jets.  

 

Schuif douchewanden van Royal-Douche zijn niet kapot te krijgen

Royal-Douche levert vaste douchewanden en schuif douchewanden in alle soorten en maten. Zo is er altijd een model dat past bij de uitstraling van uw badkamer, en met verschillende accessoires maakt u de wanden nog persoonlijker. Laat bijvoorbeeld lijnen en figuren zandstralen in het glas, of kies voor afwijkende glassoorten, grepen of deurbeslagen. 

De douchewanden van Royal-Douche zijn niet alleen stijlvol, maar ook nog eens uitermate veilig en duurzaam. U belast de wanden in de loop der jaren  intensief en door de hoge vochtigheidsgraad in een badkamer krijgen ze het nog zwaarder te verduren. Hoogstaande badkamerproducten zijn hier tegen bestand. 

De schuif douchewanden van Royal-Douche zijn van vrijwel onbreekbaar veiligheidsglas. Dit glas is maar liefst 8 tot 10 millimeter dik en 5 keer sterker dan gewoon glas van dezelfde dikte. De kans dat het glas breekt is minimaal, maar mocht het ooit gebeuren, dan valt het uiteen in duizenden kleine stukjes zonder scherpe randen. U verlaat de badkamer ongeschonden. 

 

Schuifwanden en schuif douchewanden voor bad en douche

Royal-Douche is een volledig Nederlandse firma. Dankzij onze eigen geavanceerde productielijn, maken we badkamerproducten van een uitzonderlijk hoge kwaliteit en uitstekende afwerking. De douchedeuren, nisdeuren, vaste wanden en schuifwanden zijn volledig recyclebaar en op maat gemaakt. 

Bij Royal-Douche kiest u altijd de schuifwanden of schuif douchewanden, die passen bij de uitstraling van uw badkamer. De luxe en tijdloze wanden zijn volledig aan te passen aan uw wensen en uitbreidbaar met talloze opties. 

De douchewanden zijn bovendien onderhoudsarm en vergen nauwelijks onderhoud. Wilt u nog minder tijd besteden aan het schoonmaken van het glaswerk? Kies dan voor de Royal-clear LONG-LIFE vuilwerende coating. Deze revolutionaire vuilwerende coating wordt bij een temperatuur van 700 graden versmolten met het veiligheidsglas. De coating bevindt zich daardoor in het glas, waardoor u hem niet steeds opnieuw hoeft aan te brengen en de wanden en deuren een levenslang mooi blijven. Ook goed om te weten: op deze coating krijgt u een levenslange garantie!

 

Badkamerproducten CE-genormeerd 

De badkamerproducten van Royal-Douche voldoen aan de hoogste veiligheidseisen. Zo laten we ze regelmatig – onafhankelijk – testen en zijn CE-genormeerd. Op het veiligheidsglas krijgt u 5 jaar garantie.  

Dat Royal-Douche de hoogste kwaliteit nastreeft blijkt ook uit ons productieproces, waarin een belangrijke rol is weggelegd voor een geavanceerde CNC-glassnijmachine. Deze machine snijdt glas met een zeer dunne waterstraal, die snelheden bereikt van meer dan 3000 kilometer per uur. Omdat de machine het glas snijdt zonder warmte, vervormt en verkleurt uw douchewand niet en behoudt hij zijn sterkte. 
 

Kies ook voor de kwaliteit van Royal-Douche 

Met de badkamerproducten van Royal-Douche maakt u een heldere keuze voor kwaliteit, schoonheid en  perfectie. Laat daarom nu uw badkamerdromen uitkomen en kies voor Royal-Douche.  

De schuifwanden en schuif douchewanden van Royal-Douche zijn exclusief verkrijgbaar bij speciaal geselecteerde dealers door heel Nederland. Bent u sanitairdealer en overtuigd van de meerwaarde die we kunnen leveren aan uw klanten? Informeer dan naar de mogelijkheden voor een langdurige en succesvolle samenwerking.

Meer informatie over de producten van Royal-Douche 

Neem contact op met Royal-Douche en ontdek wat we voor u kunnen betekenen. 

Als je gaat aan het kopen van geneesmiddelen online, nu is het de tijd om dit te doen. Een eerste aspect voor een goed leven is voor de gezondheid. Factoren die uw beslissing van invloed kunnen hij wanneer je bestelt remedies hij gevarieerd. Een globaal seksuele klacht bij personen is de erectiestoornissen. Veel mensen vragen "cialis kopen". Bijna iedere volwassene weet tenminste iets over "cialis". Vergeet niet, na te denken over "cialis bestellen". In werkelijkheid, een wetenschappelijke beoordelingen vonden dat de helft van de mensen op zodanig medicijnen kreeg bijwerkingen. Vaak medicijnen kunnen bijwerkingen reden. Internet is een beste manier om een ​​arts in uw omgeving die behandelt dergelijke aandoeningen te vinden.

Over Royal-Douche

Een tijdloos en onmiskenbaar concept dat geheel naar wens en met zorg geproduceerd wordt door mensen die houden van hun vak.

Spoorstraat 56, 8271 RW, IJsselmuiden

038 - 203 1003

info@royal-douche.com

Volg Ons

Waarom Royal-Douche

  • ✓ Eigen fabriek
  • ✓ Kwaliteit
  • ✓ CE Normen
  • ✓ Maatwerk
  • ✓ Een totaal pakket
  • ✓ Long-Life coating