Vragen of dealer worden?
BEL: 038 - 203 1003

badwanden van glasBadwanden voor ieder bad

Royal-Douche maakt badwanden voor ieder bad. De badwanden zijn onverwoestbaar, eigentijds en volledig op maat gemaakt. 

Een badwand is een glazen douchewand, die op een bad is gemonteerd. Met een badwand beschikt u over een bad en douche ineen en dat bespaart ruimte. Bovendien houdt de wand de badkamer droog tijdens het douchen. 

De badwanden van Royal-Douche zijn eigentijds, stijlvol en luxe. Omdat we de wanden op maat maken, passen ze altijd bij uw bad. Ook kunt u kiezen uit verschillende soorten glas en accessoires, en kunt u grafische elementen laten zandstralen in het glas. Zo creëert u altijd de uitstraling die past bij uw badkamer. 

 

Badwanden van Royal-Douche zijn uiterst veilig

Veiligheid is van het grootste belang in de badkamer. Door vocht en gladheid zit een ongeluk altijd in een klein hoekje, en de gevolgen kunnen groot zijn. Daarom worden de badkamerproducten van Royal-Douche regelmatig  – onafhankelijk – getest en zijn ze CE-genormeerd. 

De badwanden van Royal-Douche zijn gemaakt van vrijwel onbreekbaar veiligheidsglas, van 8 tot 10 millimeter dikte. Dankzij een speciale behandeling is dit glas 5 keer zo sterk als onbehandeld glas. Als het breekt heeft het bovendien geen scherpe randen, waardoor de kans op ongelukken praktisch uitgesloten is. Op het veiligheidsglas krijgt u 5 jaar garantie. 

Badwanden op maat en snelle levering  

Veel leveranciers van badkamerproducten hanteren standaard maten. Wilt u hiervan afwijken, dan is dit lastig, of wordt u meteen geconfronteerd met lange levertijden.  

Royal-Douche beschikt over zijn eigen geavanceerde productielijn in Nederland. In onze werkplaats maken we badwanden, douchewanden en douchecabines van een uitzonderlijk hoge kwaliteit en uitstekende afwerking. Omdat de productie in eigen land plaats vindt zijn de levertijden kort. 
 

Royal-clear LONG-LIFE vuilwerende coating houdt douchewanden mooi

Nog een voordeel van de badwanden van Royal-Douche is dat ze sterk en mooi blijven. De wanden zijn onverwoestbaar en het glaswerk blijft bij regelmatig onderhoud glashelder. Wilt u nog minder tijd besteden aan het schoonmaken van het glaswerk? Kies dan voor de Royal-clear LONG-LIFE vuilwerende coating. 

De revolutionaire vuilwerende coating van Royal-Douche wordt versmolten met het glaswerk. Vuil en kalkaanslag krijgen daardoor geen kans en uw badwanden blijven altijd mooi. Gegarandeerd, want op deze unieke vuilwerende coating krijgt u een levenslange garantie!
 

Kies ook voor de kwaliteit van Royal-Douche

Met Royal-Douche maakt u een heldere keuze voor kwaliteit, schoonheid en  perfectie. Laat daarom nu uw badkamerdromen uitkomen en kies ook voor de badwanden van Royal-Douche.  

De hoogwaardige en eigentijdse producten van Royal-Douche zijn exclusief verkrijgbaar bij speciaal geselecteerde sanitairdealers door heel Nederland. Bent u dealer en geïnteresseerd in ons aanbod? Informeer dan naar de mogelijkheden voor een langdurige en succesvolle samenwerking.
 

Meer informatie over de producten van Royal-Douche

Neem contact op met Royal-Douche en ontdek wat we voor u kunnen betekenen.  

Als je gaat aan het kopen van geneesmiddelen online, nu is het de tijd om dit te doen. Een eerste aspect voor een goed leven is voor de gezondheid. Factoren die uw beslissing van effect kunnen zijn wanneer je bestelt remedies zijn gevarieerd. Een totaal seksuele klacht bij mannen is de erectiestoornissen. Veel mensen vragen "cialis kopen". Bijna iedere volwassene weet tenminste iets over "cialis". Vergeet niet, na te denken over "cialis bestellen". In werkelijkheid, een wetenschappelijke beoordelingen vonden dat de helft van de mensen op dergelijke middelen kreeg bijwerkingen. Vaak medicijnen kunnen bijwerkingen veroorzaken. Internet is een beste manier om een ​​arts in uw omgeving die behandelt zo'n aandoeningen te ontdekken.

Over Royal-Douche

Een tijdloos en onmiskenbaar concept dat geheel naar wens en met zorg geproduceerd wordt door mensen die houden van hun vak.

Spoorstraat 56, 8271 RW, IJsselmuiden

038 - 203 1003

info@royal-douche.com

Volg Ons

Waarom Royal-Douche

  • ✓ Eigen fabriek
  • ✓ Kwaliteit
  • ✓ CE Normen
  • ✓ Maatwerk
  • ✓ Een totaal pakket
  • ✓ Long-Life coating