Vragen of dealer worden?
BEL: 038 - 203 1003

 

NisdeurenNisdeuren op maat en snelle levering? Kies voor Royal-Douche

Royal-Douche maakt nisdeuren op maat, van de hoogste kwaliteit veiligheidsglas. Vakmanschap en productie in Nederland garanderen de kortste levertijden.

Bent u op zoek naar een nieuwe badkamer? Of richt u een bestaande badkamer opnieuw in? Bespaar dan nooit op de kwaliteit van nieuwe nisdeuren.

Badkamersanitair, waaronder wastafels, nisdeuren en douchedeuren, wordt zwaar belast in een vochtige ruimte. Door dit intensieve gebruik onder bijzondere omstandigheden is de kans op ongelukken altijd aanwezig. Zo kan de ophanging van een goedkope nisdeur afbreken, waardoor de badkamervloer nat wordt en u mogelijk uitglijdt. Of de nisdeur komt in zijn geheel naar beneden, waardoor de glazen wand breekt. U moet er niet aan denken…

Met de hoogwaardige nisdeuren van Royal-Douche is de kans op ongelukken vrijwel uitgesloten. De op maat gemaakte deuren zijn van de allerhoogste kwaliteit 8 mm (gehard) veiligheidsglas. Dit glas is 5 keer zo sterk als normaal glas en praktisch onverwoestbaar. Mocht de nisdeur toch breken, dan valt het glas uiteen in duizenden kleine stukjes zonder scherpe randen en verlaat u ongeschonden de badkamer.

Hoogwaardige nisdeuren zijn veilig én mooi

Veiligheid is niet het enige aspect waar u op wilt letten bij de aanschaf van nieuwe nisdeuren. De uitstraling is minstens zo belangrijk en de ideale deuren zien er over 5 of 10 jaar nog net zo goed uit. De deuren van Royal-Douche voldoen moeiteloos aan deze criteria.

Nisdeuren van Royal-Douche zijn eenvoudig, maar luxe, en hebben een tijdloze uitstraling. Hierdoor blijven ze mooi. Bovendien houdt u ze eenvoudig schoon, waardoor het glas helder blijft en de badmaker er altijd uitnodigend uitziet.


Nisdeuren op maat gemaakt

Heeft u afwijkende wensen voor uw nisdeuren? Dan levert dit vaak problemen op. De meeste leveranciers zijn niet ingesteld op maatwerk of produceren hun badkamerproducten in het buitenland, met lange levertijden tot gevolg. Dat het ook anders kan bewijst Royal-Douche. 

Royal-Douche maakt eigentijdse en trendy badkamerproducten, zoals douchedeuren, douchecabines en nisdeuren. We ontwikkelen onze producten in eigen huis en gebruiken de nieuwste productietechnologieën en beste materialen. Dankzij de productielijn in Nederland zijn onze levertijden kort en maken we alle producten op maat. En er zijn meer redenen om te kiezen voor Royal-Douche: 

Uw wens is onze opdracht 

Heeft u speciale wensen ten aanzien van de grootte of de vorm van uw nisdeuren? Of wilt u een andere afwerking met figuren, tekeningen of zelfs een bedrijfslogo? Uw wens is onze opdracht en we verzekeren u van een perfect eindresultaat.
 

Badkamerproducten van Royal-Douche blijven mooi 

Alle badkamerproducten van Royal-Douche zijn hoogwaardig en onderhoudsarm. Wilt u de vorming van kalkaanslag helemaal uitsluiten, kies dan voor onze revolutionaire long-life-glascoating. Deze coating versmelten we bij een temperatuur van 700 graden met het glas, waardoor kalk nooit meer een kans krijgt. Op deze coating krijgt u levenslange garantie.
 

Nisdeuren in verschillende stijlen en uitvoeringen 

Smaken verschillen en daar houden we rekening mee. Het assortiment van Royal-Douche is zeer divers en er is altijd een deur die past bij uw wensen en de uitstraling van uw badkamer. Zo creeert u altijd een persoonlijk en prachtig geheel.
 

Hoogste veiligheidseisen en CE-normeringen 

Alle producten van Royal-Douche zijn CE-genormeerd en voldoen aan de strengste veiligheidseisen. Ze worden regelmatig en intensief en gecontroleerd.


Meer dan douchedeuren en badkamerproducten

Royal-Douche produceert alles wat met badkamers te maken heeft, dus ook op maat gemaakte spiegels, placets en glazen toegangsdeuren. Geen wens gaat ons te ver.

Serviceteam laat producten tot zijn recht komen 

Royal-Douche blinkt niet alleen uit in hoogwaardige producten, maar ook in service. Een professioneel en landelijk opererend serviceteam staat klaar voor klanten en levert, meet en plaatst desgewenst de producten. Zo komen ze volledig tot hun recht. 

Kies ook voor de kwaliteit van Royal-Douche

De badkamerproducten van Royal-Douche zijn exclusief verkrijgbaar bij speciaal geselecteerde dealers door heel Nederland.

Bent u consument en op zoek naar nisdeuren op maat, die voldoen aan al uw wensen? Of bent u leverancier en geïnteresseerd in de meerwaarde die Royal-Douche u met zijn hoogwaardige producten en snelle levertijden kan leveren? Met Royal-Douche maakt u een heldere keuze.

Meer informatie over de producten van Royal-Douche

Wilt u meer weten over de badkamerproducten van Royal-Douche? Neem dan contact met ons op en ontdek wat we voor u kunnen betekenen.

  

Als je gaat aan het kopen van geneesmiddelen online, nu is het de tijd om dit te doen. Een eerste aspect voor een goed leven is voor de de gezondheid van. Factoren die uw beslissing van invloed kan zijn wanneer je bestelt remedies hij gevarieerd. Een globaal seksuele klacht bij mannen is de erectiele dysfunctie. Veel mensen vragen "cialis kopen". Bijna iedere volwassene weet tenminste iets over "cialis". Vergeet niet, na te denken over "cialis bestellen". In werkelijkheid, een wetenschappelijke beoordelingen vonden dat de helft van de mensen op zodanig middelen kreeg bijwerkingen. Vaak middelen kunnen bijwerkingen veroorzaken. Internet is een beste manier om een ​​arts in uw omgeving die behandelt dergelijke aandoeningen te vinden.

Over Royal-Douche

Een tijdloos en onmiskenbaar concept dat geheel naar wens en met zorg geproduceerd wordt door mensen die houden van hun vak.

Spoorstraat 56, 8271 RW, IJsselmuiden

038 - 203 1003

info@royal-douche.com

Volg Ons

Waarom Royal-Douche

  • ✓ Eigen fabriek
  • ✓ Kwaliteit
  • ✓ CE Normen
  • ✓ Maatwerk
  • ✓ Een totaal pakket
  • ✓ Long-Life coating